Morten Staunstrup Møller

Født: 11. marts 1994

Adresse: Ringparken 28, 7470 Kølvrå

Telefon: +45 28 29 23 89

Email: [email protected]

Hjemmeside: mortenmøller.dk

Hvem er Morten?

Jeg er en nørdet, frisk, ung og social fyr på . Jeg bor i en lille by uden for Karup, sammen med min forlovede Annesofie på . Jeg har opbygget en masse kompetencer inden for webudvikling gennem mange år, da det altid har haft min store interesse. Jeg har også stor interesse inden for computere og hardware, og har både gaming PC og servere i hjemmet.

Voksede op i Holstebro, men flyttede til Solbjerg efter jeg startede på min datamatiker på Erhvervsakademi Aarhus. Jeg påbegyndte en bachelor i webudvikling, men blev tilbudt et godt arbejde som webudvikler i Skanderborg, hvorefter jeg kort tid efter flyttede til Holstebro, hvor jeg havde halvanden time frem og tilbage i bil. Dog ville jeg gerne tættere på arbejdet, så jeg flyttede til Kølvrå et års tid efter, hvor jeg stadigvæk bor i dag.

Jeg snakker og skriver flydende dansk og engelsk.

Fun facts:

  • Jeg drikker ikke kaffe, selvom demografien siger jeg burde
  • Jeg er utrolig.. utrolig nørdet
  • Mit elselskab er glad for at have mig som kunde
  • Jeg har flere LCD paneler end glas at drikke af
  • Jeg elsker at skrue i biler i fritiden
  • Jeg føler mig halvt kineser, fordi jeg bestiller mange pakker fra Kina

Erhvervserfaring

team.blue

Softwareudvikler - Skanderborg - 2 år og 7 måneder

Jeg blev kontaktet af team.blue (tidligere Zitcom A/S) i slutningen af år 2017, hvor jeg blev tilbudt en stilling som softwareudvikler, efter de fandt min profil på LinkedIn. Jeg var ansat hos team.blue fra februar 2018 til og med 1. september 2020, hvor jeg arbejede på deres interne systemer samt kundernes kontrolpaneler, der lå under virksomhedens brands DanDomain, Wannafind, Curanet A/S og A/S ScanNet. Jeg programmerede hovedsageligt i .NET, .NET Core og Angular, men også en smule NodeJS.

Hos team.blue var jeg en del af personaleforeningen, og jeg var med til at planlægge tech events, fester og LAN parties. Jeg hjalp derudover en del med at opsætte streaming til deres podcasts og events.

Iterator It

Softwareudvikler - Aarhus - 1 år og 3 måneder

Jeg var deltidsansat hos Iterator It som softwareudvikler fra den 1. november 2016 til og med 1. januar 2018, efter jeg havde været i praktik hos dem i 6 måneder. Mens jeg var ansat, studerede jeg til en bachelor i webudvikling. Det meste af arbejdet lå i at modtage et færdigt design, snakke om kundens behov, derefter programmere hjemmesiden, både frontend og backend, som derefter endte med et færdigt produkt. Der blev blandt andet arbejdet med Angular, .NET og Umbraco.

Petjes World

IT leder - Galten - 2 år og 2 måneder

Jeg var deltidsansat hos Petjes World fra 1. juni 2015 til og med 1. juli 2017. Jeg stod for at holde hjemmeside, infrastruktur og IT kørende. Da Petjes World var en lille virksomhed på tidspunktet, arbejdede jeg ikke mange timer om måneden. Deres hjemmeside var lavet i Joomla.

MCB A/S

Hjælper - Holstebro - 1 år og 2 måneder

Jeg blev tilbudt deltidsansættelse hos MCB A/S, efter min praktikperiode i folkeskolen. Jeg var ansat fra den 21. oktober 2009 til den 1. august 2010. Mit arbejde lå i søgemaskineoptimering, oprettelse og styring af indhold på websites og webshops, opsætning af Wordpress blogs, optimering af tekster og titler på webshops og hjælpe med praktiske ting rundt i kontoret.

Udtalelse kan ses her: https://mortenmøller.dk/udtalelse-MCB.pdf

Kompetencer og portfolio

Jeg har opsat en engelsk hjemmeside, som viser mine kompetencer og mit portfolio. Hjemmesiden kan findes her: https://mortenmøller.dk/

Kompetencematrix

Liste over mine kernekompetencer på en skala fra 0 til 10.
Teknologi Erfaring Interesse